AnaSayfa / Genel / Kahve falında hasta birini çok iyi görmek

Kahve falında hasta birini çok iyi görmek

Kahve falında hasta birini çok iyi görmek moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve çok daha rahat bir hayat süreceğine, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine, özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, anne baba ile ters düşüleceğine, fal sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına, rahatın yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında hasta birini çok iyi gördüyseniz:

  • Sizden çok fazla şey bekleyen veya talepleri bulunan kişiler olabilir, mesafede kalmalısınız.

Kahve falında hasta insanı iyileşmiş görmek hayırlara vesile olacak bir evlilik yapılacağına, herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına delalettir.

Kahve falında hasta olan kişiyi iyi görmek çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına delalet eder.

Kahve falında hastanın iyileşmesini görmek ihtiyaçlarını karşılayamayacağına, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına rivayet eder.

Kahve falında hasta birini çok iyi görmek atılan adımların çok iyi bir gelecek sağlayacağına, ters giden işlerin de düzeleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir hastanın iyi olduğunu görmek böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına yorulur.

Kahve falında hasta babanın iyileştiğini görmek insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, eskisinden çok daha motive olmuş şekilde hareket edeceğine alamet eder.

Kahve falında hasta köpeği iyileştirmek bazı konularda konuşulacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine yorulur.

Kahve falında hasta annenin iyileştiğini görmek hırpalanacağına, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir