AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir hastaya bakmak

Kahve falında bir hastaya bakmak

Kahve falında bir hastaya bakmak sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine ve hayırlı bir evlilik yapacağına, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine yani geçim derdi olmayacağına, rızkının ve kısmetinin yolda olduğuna, yakın bir zamanda fal sahibini bulacağına, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine ve yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak fırsatların boşa çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir hastaya bakmak gördüyseniz:

  • Seyahatler esnasında ya da sizden farklı kültürlere sahip kişilerle aranızda problemler yaşanabilir.

Kahve falında hasta bakmak işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında yatalak hasta bakmak dedikodu edeceğine, zorlukların ve sorunların aşılacağına, engellerin ortadan kalkacağına, falı kapatan kişinin güç, kudret sahibi olacağına, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hasta birine bakmak hiçbir eksiğinin olmadığı gibi kendisinin her şeyin en çoğuna sahip olacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağı bazı zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hasta bebek bakmak keyfinin, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına, eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine ve sıkıntılarından kısa zamanda kurtulacağına delalettir.

Kahve falında hastalara bakmak çok hayırlı işlere yatırım yapacağına, alınteri ile kazanılan paranın hayırlı bir iş için bir kenara konulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yatalak hastaya bakmak çirkin bir iş yapmaya, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yaşlı hastaya bakmak işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına, İslamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına ve hayatını yeni baştan düzenleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hasta çocuğa bakmak onlar tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından uzun uğraşlar sonunda kurtulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir