AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük yeşil yılan görmek

Kahve falında büyük yeşil yılan görmek

Kahve falında büyük yeşil yılan görmek yoluna çıkan tüm engelleri kolaylıkla aşacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeğine ve yaşanacak bir zıtlaşmadan ötürü motivasyon kaybı yaşanacağına, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, yapmaya çalıştığı şeyler hatalı adımlar atacağına, ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarar edeceğine, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında büyük yeşil yılan gördüyseniz:

  • Biraz sabırlı olmanız gerekiyor.

Kahve falında büyük yeşil yılan görmek kazancının çok daha fazla olacağına, işlerin ters gideceğine inanılır.

Kahve falında yeşil büyük yılan görmek hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, şansının açılacağına, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil ve büyük yılan görmek tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında çok büyük yeşil yılan görmek fal sahibinin kısmetinin kapanacağına, bir sebeple falı kapatan kişinin çok mutlu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında büyük ve yeşil yılan görmek ardından yeni bir iş için başvuru yapılacağına, mutluluktan bolca nasipleneceğine alamet eder.

Kahve falında denizde büyük yılan görmek düzenin bozulacağına, sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine alamet eder.

Kahve falında büyük kobra yılanı görmek sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, hata yapmadan düzgün ve bereketli, zengin bir hayat süreceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz büyük yılan görmek külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, hayatı baştan aşağı değiştireceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir