AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin içinde yeşil yılan görmek

Kahve falında evin içinde yeşil yılan görmek

Kahve falında evin içinde yeşil yılan görmek deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine, kazancın günden güne daha da arttırılacağına, yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine yorulur.

Kahve falında evin içinde yeşil yılan gördüyseniz:

  • Bazı kimseler ya da kimse duygusal ilişkilerinizi bile sarsmaya teşebbüs edebilirler.

Kahve falında evin içinde yeşil yılan görmek durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine, eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine işarettir.

Kahve falında evin içinde yılan görmek makam, söz ve yetki sahibi olacağına, iş dünyasında üne kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evinin içinde yılan görmek çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, yüzünün her daim güleceğine inanılır.

Kahve falında evin içinde büyük yılan görmek isteklerin yerine geleceğine, sorunların çözüme kavuşturulacağına, kardeşler ya da ortakla aranın açılacağına ve kötü zamanlar geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında evin içinde siyah yılan görmek üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine delalettir.

Kahve falında evin içinde sarı yılan görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, elindeki malların gideceğine tabir olunur.

Kahve falında evin içinde küçük yılanlar görmek haksızlığa, fenalığa, kötülüğe uğramadan yaşayacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına yorulur.

Kahve falında evin içinde bir sürü yılan görmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve hiç beklenmedik bir çıkış yapılacağına, hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir