AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş yaşlı kadın görmek

Kahve falında ölmüş yaşlı kadın görmek

Kahve falında ölmüş yaşlı kadın görmek kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, gelecekte de istediklerine kolayca erişebileceğine, onun ön ayak olması sayesinde ekmek sahibi olacağına, çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, bazı sıkıntılarından kurtulmasını sağlayacağına, onlar adına aç insanları doyuracağına, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında ölmüş yaşlı kadın gördüyseniz:

  • Bazı anlaşmalar ihtiyaçlarınızı karşılamıyorsa her şeyden vazgeçebilirsiniz.

Kahve falında yaşlı bir kadın görmek daha başarılı ve kazançlı olacağına inandığına ve bunun da kendisine gerçek bir başarı getireceğine, verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine yorulur.

Kahve falında yaşlı bir kadını görmek çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, israf etmeden, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yaşlı kadının kucağında bebek görmek kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine yorulur.

Kahve falında yaşlı kadın emzirmek zorlu bir dönem geçirileceğine, anne veya babadan gelen bir parayla kendi işini kurarak yepyeni bir alanda çalışmaya başlanacağına delalet eder.

Kahve falında yaşlı kadınla birlikte olmak çok sevdiği ve değer verdiği bir kişiden çok büyük ve acı dolu bi haber alacağına, hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında yaşlı bir kadına su vermek yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çok yaşlı bir kadın görmek insanlar tarafından da daha çok sevgi ve saygı göreceğine, kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına kendi içine dönüp, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine işaret eder.

Kahve falında yaşlı bir kadının elini öpmek büyük bir maddi refaha kavuşacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir