Kahve falında yaşlı bir kadını görmek

Kahve falında yaşlı bir kadını görmek atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, iyiye ve güzel olana ulaşacağına, günden güne kazancının artacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine, çok verimli bir çalışma içine girileceğine, zenginlik sahibi olunacağına, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine, yaşadığı üzüntülerden kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında yaşlı bir kadını gördüyseniz:

  • Belli plan, proje veya ilişkilerin işleyişi konusundaki gerçek fikirlerinizi ortaya çıkartmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında yaşlı kadının elini öpmek eskisi gibi kolay şekilde yaşayamayacağına, aile içinde saadetinin artacağına işaret eder.

Kahve falında yaşlı kadınla sarılmak sorunların tamamen biteceğine, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına, yüzünün güleceğine, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına tabir olunur.

Kahve falında yaşlı kadını taşımak zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine, bazı kişilerle yaşanan tatsızlıkların son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yaşlı kadını görmek bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine sabır ve sükunetle sıkıntılardan sıyrılacağına tabir olunur.

Kahve falında yaşlı kadının öldüğünü görmek kuracağı ekiple gireceği bir çalışmanın çok ses getirmesi sayesinde rahata ereceğine, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine yorulur.

Kahve falında ağlayan yaşlı kadın görmek yetim sevindireceğine, elinde avucunda olanı yitireceğine tabir olunur.

Kahve falında yaşlı kadın tarafından kovalanmak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, çok büyük bir hayranlık uyandıracağına tabir olunur.

Kahve falında yaşlı kadınla evlenmek bunun da geleceğine büyük katkı sağlayarak onun için başka hayırlı yollar açacağına, mutlu olmanın yollarını bulacağına, rahata ereceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir