AnaSayfa / Genel / Kahve falında patronuyla sohbet etmek

Kahve falında patronuyla sohbet etmek

Kahve falında patronuyla sohbet etmek verilen sözlerin bir türlü tutulamayacağına, kendisine ait sosyal çevrede mutlu mesut yaşayacağına, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine, elini attığı her işi yerine getireceğine, hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, lüks ve konforlu bir hayata kavuşacağına yorulur.

Kahve falında patronuyla sohbet etmek gördüyseniz:

  • Bazı konular istediğiniz şekilde sonuçlanmamış olsa da, siz soğukkanlılığınızı korumalısınız.

Kahve falında patronuyla sohbet etmek işinin gücünün rast gideceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, birçok iş kapısının açılacağına, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında patronla sohbet etmek uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü fal sahibinin peşini bırakmayacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına delalet eder.

Kahve falında komşusuyla sohbet etmek falı kapatan kişinin, ferahlığa çıkacağına, eline büyük paralar geçeceğine ve önemli yatırımlar yapıp, dünyevi hayatını garanti altına alacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiği kişiyle sohbet etmek çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine, maddi açıdan çok sıkıntı çekileceğine ve yakın bir arkadaşının ihanetine uğranacağına delalettir.

Kahve falında sohbet hocası görmek sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına inanılır.

Kahve falında tuvalette sohbet etmek rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dini sohbet dinlemek bunun için resmi kapıları zorlamak zorunda kalacağına, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında akrabayla sohbet etmek yüzünün eskisi gibi güleceğine ve çok büyük bir sevinç duyacağına, ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir