AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş olan anne babayı görmek

Kahve falında ölmüş olan anne babayı görmek

Kahve falında ölmüş olan anne babayı görmek yükseleceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, atılan adımların ferahlığa çıkacağına, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, kazancının eksileceğine, yatırımlarından yana zarar edeceğine ve bu nedenle tüm düzeninin, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında ölmüş olan anne babayı gördüyseniz:

  • Ani harcamalar veya maddi konularda meydana gelen ani gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında anne babayı öpmek doğruluktan ayrılmayacağına, çok kazançlı bir işe sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında ölen anneyi babayı görmek göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında anne babanın yeniden evlendiğini görmek hayatına keyif ve yeni bir anlam katmak isteyeceğine, haksızlıklar karşısındaki duruşunu hiçbir zaman bozmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında anne ve babayı ağlarken görmek kazancın artması ile bolluğa ve berekete kavuşulacağına, kararlı ve isabetli adımlarının yüzünü güldürecek sonuçlar vereceğine işarettir.

Kahve falında ölmüş anne babayı görmek bir koyduğu işten üç alacağına, aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında anne ve babayı tartışırken görmek dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına, daima secde ve şükür edeceğine delalettir.

Kahve falında anne ve babanın boşanacağını görmek beklentilerinin de yerine gelmeyeceğine, ailesini de inançlarına uygun şekilde yönlendirerek, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında anne babayı uyurken görmek kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir