AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen anneyi babayı görmek

Kahve falında ölen anneyi babayı görmek

Kahve falında ölen anneyi babayı görmek sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına, büyük umutlarla gireceği ihalelerden yana da hayal kırıklığı yaşayacağına, onu alkışlayacağına, maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına, sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine yorulur.

Kahve falında ölen anneyi babayı gördüyseniz:

  • Örneğin sevdiğinize alacağınız küçük bir hediye, olayı bir nebze yumuşatabilir.

Kahve falında ölü anne babayı görmek maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine rivayet eder.

Kahve falında ölmüş anne babanın elini öpmek daha sevgi dolu biri haline geleceğine, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına yorulur.

Kahve falında anne ve babasının hacca gittiğini görmek yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine, geçim derdinin biteceğine, borçlarının kapanacağına rivayet eder.

Kahve falında annesinin ve babasının boşandığını görmek aile büyüklerinden birinin sağlığı ile ilgili olarak kötü haber bir haber alınacağına, şans ve kısmet elde edeceğine yorulur.

Kahve falında anne ve babayı kavga ederken görmek günah işlemeyi terk edeceğine, işlerin eski haline döneceğine yorulur.

Kahve falında ölmüş anne babayı görmek çok zor durumlara düşeceğine, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine delalet eder.

Kahve falında ölmüş anneni babanı görmek ev taşımaya, parasal olarak genişliğe çıkılacağına, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında anne babayı dövmek parasal olarak genişliğe çıkılacağına, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına ya da arkadaşlarıyla daha önce hiç gitmediği bir mekâna gideceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir