AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş anne babayı görmek

Kahve falında ölmüş anne babayı görmek

Kahve falında ölmüş anne babayı görmek karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine ve çok mutlu olacağı bir hayata adım atacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, onların ahını alacak sözler edeceğine ya da hareketler de bulunacağına, elindekileri de kaptıracağına, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş anne babayı gördüyseniz:

  • Zorluklardan kaçmamalısınız.

Kahve falında annesinin babasının öldüğünü görmek bundan büyük kazanımlar elde edeceğine, bir sebeple bir dönem üzüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında anne baba dövmek her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına delalet eder.

Kahve falında anne babayı boşanmış görmek eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine, işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş anne ve babayı canlı görmek kendi işini kuracağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine, geçiminin zorlaşacağına, sahip olduklarının eksileceğine rivayet eder.

Kahve falında ölmüş anne babayı öpmek özellikle kişiyi mirastan mahrum bırakmak adına bazı çalışmalar ve kumpaslar içine girileceğine, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına rivayet eder.

Kahve falında ölmüş annesini ve babasını görmek maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, kalbinden geçen tüm dileklerine kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölen anne baba görmek zaman bulmakta zorlanacağına, aşırı gururlu bir şekilde, ilkelerinden asla taviz vermeden, onurlu bir yaşam süreceğine delalet eder.

Kahve falında anne babanın ölümünü görmek özel hayatının renkleneceğine, büyük miktarda kazanç elde edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir