AnaSayfa / Genel / Kahve falında anne ve babayı ağlarken görmek

Kahve falında anne ve babayı ağlarken görmek

Kahve falında anne ve babayı ağlarken görmek yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, gam ve keder çekmeyeceğine dolayısıyla erken yaşlanmayacağına, malının da eksilmeyeceğine, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine, dilediği gibi harcama yapacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine delalettir.

Kahve falında anne ve babayı ağlarken gördüyseniz:

  • Üzerlerine gitmeniz durumunda mücadle etmeniz gerekebilir.

Kahve falında anne babayı ağlarken görmek hiçbir önemli sorunun olmayacağına, de rahatının yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında anne ve babayı ağlarken görmek söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine yorulur.

Kahve falında babanı ağlarken görmek çevresinde herkesin sözüne güvendiği, sevip saydığı bir birey olunacağına, büyük maddi ve manevi kayıplara uğranacağına tabir olunur.

Kahve falında baba ağlarken görmek başarısızlıklara düşeceğine, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına, verilen duygusal kararlar kadar, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında babanın ağlaması görmek buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, hem dua alacağına işaret eder.

Kahve falında babayı ağlarken görmek ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, bu sorunların gittikçe büyüyeceğine, sağlığının da bozulacağına alamet eder.

Kahve falında ağlayarak babaya sarılmak tatsız durumların yaşanacağına ve bu yüzden başın derde gireceğine, yüzünün gülmesi için ihtiyacı olan kısmetlerin karşısına çıkacağına işarettir.

Kahve falında ölmüş babayı ağlayarak görmek uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir