AnaSayfa / Genel / Kahve falında öküze su vermek

Kahve falında öküze su vermek

Kahve falında öküze su vermek işlerinde herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, üzüleceğine, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına, yaşadığı yerden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına, sevinç, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine, elde bulunan paranın tükeneceğine, her şeyin gönlünce olacağına işarettir.

Kahve falında öküze su vermek gördüyseniz:

  • Şansa bağlı konulardan kazançlar elde edebilirsiniz.

Kahve falında suyun içinde öküz görmek eğer bu falı kapatan kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine ancak sevdiği kişilerin vereceği destek ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında öküze su vermek güzel huylarının değişeceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında öküz kavgası görmek kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine bu sayede huzur bulacağına, pis ve kargaşa içindeki bir yabancı ülkede bulunmak, işlere burnunu sokan insanlar olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında öküz satın almak çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşacağına, eline geçen her fırsatı değerlendirerek toparlanmak istese de bir türlü başaramayacağına yorulur.

Kahve falında öküz dövmek aile bireyleri arasındaki sorunların çözüm bulacağına, atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine rivayet eder.

Kahve falında besili öküz görmek işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, rakiplerini mağlup edeceğine yorulur.

Kahve falında evin içinde öküz görmek başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, kazancın yarı yarıya düşeceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında öküz derisi görmek çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine, fal sahibi kadın ise uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir