AnaSayfa / Genel / Kahve falında öküz beslemek

Kahve falında öküz beslemek

Kahve falında öküz beslemek bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına, sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, işlerinin ağırlaşacağına, kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine, akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, elinin darlığa düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında öküz beslemek gördüyseniz:

  • Karışık durumlar veya sonlandırılması zor tartışmalar söz konusu olabilir.

Kahve falında öküz beslemek haneye dertlerin gireceğine , rahat bir hayata kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında öküz yakalamak borçların kısa süre içinde ödeneceğine, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, yanlış anlaşılmaların ve yargısız infazların kişiyi zor durumda bırakacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çok öküz görmek maddi olarak zarar edileceğine, zahmete ve derde düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında kızgın öküz görmek çok hayırlı ve güzel bir olayla karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, bu sayede çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine delalet eder.

Kahve falında öküz boğa görmek karşısına hayırlı kimselerin ve işlerin çıkacağına, endişe duyulan bir hastalığın aile bireylerinden birinde baş göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yabani öküz görmek kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, güzel zamanlar geçireceğine, yeni kişilerle tanışacağına yorulur.

Kahve falında çift öküz görmek iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, ticaret hayatını ilerleteceğine işaret eder.

Kahve falında öküzle boğuşmak kişinin uğrayacağı maddi kayıpların düşmanlarını sevindireceğine, umutlarının kendisine hayır getireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir