AnaSayfa / Genel / Kahve falında olmuş muz görmek

Kahve falında olmuş muz görmek

Kahve falında olmuş muz görmek sıkıntıların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, fal sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına, çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, rahatlık içinde yaşayacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında olmuş muz gördüyseniz:

  • Bazı kişileri yanlış adımlar atmaktan veya yanlış planlarından geri çevirebilmek için uğraş verebilirsiniz.

Kahve falında ham muz görmek aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, ancak daha sonra işlerinin yakın zaman içinde eskisinden de daha iyiye gideceğine işaret eder.

Kahve falında yarım muz görmek çok büyük bazı fırsatlar yakalanacağına, ihanet dolu bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında portakal ve muz görmek hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına, hedeflerine ulaşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında buzdolabında muz görmek herkesin hayal ettiği ve imrendiği bir yaşam süreceğine, huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında pazardan muz almak deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına, olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına bu sayede başarıya ve sonuca çok daha kısa yoldan giderek hem zaman kazanacağına hem de huzuru yakalamanın yolunu keşfedeceğine işaret eder.

Kahve falında poşet poşet muz görmek hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine, iş dünyasındaki prestijin azalacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında muz ve armut görmek böylece istediği kadar kazanca ve mala sahip olacağına, bir düğün ya da bir sünnet gibi hayırlı ve sevinçli bir olay olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sarı muz yemek bir yıkımdan ötürü çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir