AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş kocasını diri görmek

Kahve falında ölmüş kocasını diri görmek

Kahve falında ölmüş kocasını diri görmek yakın zamanda rahat edeceğine, yaptığı her hamle ile daha kötü bir olayla karşılaşacağına, ancak ne yapılırsa yapılsın aynı şekilde devam edeceğine, her arzunun kişiyi mutlu edecek şekilde gerçek olacağına, hayırlı bir şekilde yeni işlere girileceğine, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında ölmüş kocasını diri gördüyseniz:

  • Tavsiyelerde bulunmak isterseniz politik davranmanızda fayda var.

Kahve falında ölmüş kocayı diri görmek özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında ölmüş kocasını diri görmek kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına yorulur.

Kahve falında ölü yakınını diri görmek her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, yokluk ve fakirlik göreceğine delalettir.

Kahve falında ölü bir yakınını diri görmek kudret sahibi olacağına ve tabiri caizse hiç kimsenin kendisiyle gerek meslekteki uzmanlığı gerekse maddi gücü bakımından boy ölçüşemeyeceğine, yakın zaman içinde çıkan anlaşmazlıkların çözüme kavuşacağına inanılır.

Kahve falında ölmüş birini diri görmek güzel huylarının değişeceğine, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına, kırılan kalplerin tekrar barışacağına tabir olunur.

Kahve falında ölmüş akrabayı diri görmek kendi başına ayakta durmakta zorluk çekmeyeceğine, sağlıkla ilgili gelişmelere yorulur.

Kahve falında diri birini ölmüş görmek parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, borçlarını kolayca ödeyeceğine, umutsuzluğa düşeceğine ve mutsuz olacağına işaret eder.

Kahve falında ölü olan birini diri görmek üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir