AnaSayfa / Genel / Kahve falında diri birini ölmüş görmek

Kahve falında diri birini ölmüş görmek

Kahve falında diri birini ölmüş görmek işlerinin sekteye uğramasından ötürü maddi ve manevi olarak zarar edeceğine, varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına ve dertlerin sona ereceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, endişelerin biteceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine, ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine yorulur.

Kahve falında diri birini ölmüş gördüyseniz:

  • Para konusunda tutumlu olun, bir kenarda acil durum paranız bulunsun.

Kahve falında ölmüş birini diri görmek artık daha dikkatli davranacağına ve böylece daha rahat edeceğine, ortaya çıkan sıkıntılara, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında diri diri gömmek hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine, tekin olmayan kimselere para kaptıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş arkadaşını diri görmek kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine delalettir.

Kahve falında ölü yakınını diri görmek elde edilen nasibin artacağına, hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, keşiflerde bulunup, maceralara atılacağına işarettir.

Kahve falında ölmüş kayınvalideyi diri görmek işlerin eski haline döneceğine, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş kardeşini diri görmek hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına yorulur.

Kahve falında diri insanı ölmüş görmek ekmeğinin azalacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine yorulur.

Kahve falında mezarda diri görmek bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, kötü haberler alacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir