AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş kocayı diri görmek

Kahve falında ölmüş kocayı diri görmek

Kahve falında ölmüş kocayı diri görmek hayallerinin, arzularının, iş projelerinin gerçek olacağına, uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, bu sayede sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına, huzurunun ve keyfinin yerinde olacağına, onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, çok büyük bir şöhrete kavuşacağına, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine işarettir.

Kahve falında ölmüş kocayı diri gördüyseniz:

  • Farklı niyetleri, ajandaları veya beklentileri olan kişiler kendilerini ya da olayları çok farklı gösterebilirler.

Kahve falında ölmüş kocasını diri görmek alınan borçların ödenemeyeceğine, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında ölmüş kocayı diri görmek kişinin nüfuzunu, elindeki imkanları kullanarak bu kişiye destek olup, yardımda bulunacağına, mali olarak sıkıntıya düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında ölen bir kişiyi diri görmek ruhunun şifa bulacağına, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine, her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına yorulur.

Kahve falında ölmüş olan kişiyi diri görmek deneyim kazanacağına ve yaşama karşı daha güçlü, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine, ekonomik şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş babayı diri görmek huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, bu durumu içine sindiremeyerek zor ve üzüntülü günler geçireceğine, mutlu bir evliliğe işaret etmektedir.

Kahve falında ölen dedesini diri görmek sevdiği kişilere yardımcı olacağına, kendisini çekemeyen, nazar eden insanların haddini bildireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında diri birinin öldüğünü duymak sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine, bir süre işten ve hayattan elini eteğini çekeceğine ve kendisi ile baş başa kalacağına inanılır.

Kahve falında kendini diri diri gömmek aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, daha kolay, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir