AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş akrabayı diri görmek

Kahve falında ölmüş akrabayı diri görmek

Kahve falında ölmüş akrabayı diri görmek girilen işlerde ister istemez büyük zarara uğranacağına, bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, kişinin gönül hoşluğu ile karşılaşacağına, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, maddi açıdan dibe vurulacağına, ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, kendisine destek olan, hayır yapmayı seven, dini bütün bir eşe sahip olacağına, para meselelerinde gurur yapan kişinin borçlarını kapatamadığı bir zamanda ailesine durumu açarak yardım alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş akrabayı diri gördüyseniz:

  • Alacağınız bazı kararlarla hayatınıza ciddi bir yön verebilirsiniz.

Kahve falında ölü akrabayı diri görmek büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, maddi anlamda zorluk çekmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında ölmüş akrabayı diri görmek karlı bir iş ortaklığı yapacağına, her işten alnının akıyla çıkmaya delalettir.

Kahve falında ölmüş bir akrabayı diri görmek kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında akrabayı diri görmek ne yazık ki sonunda da muvaffak olamayacağına, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, birçok dertle muhatap olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölü ve diri balık görmek aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına ve herkes tarafından takdir göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölü insanın diri görmek dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında ölmüş anneyi diri görmek maddi açıdan zarar verecek ve sonrasında insanlar arasındaki saygınlığı zedeleyecek bir sorun yaşanacağına, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Kahve falında ölmüş olan kişiyi diri görmek üzüleceğine, bu yüzden kendi içine kapanacağına, sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir