AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birini diri görmek

Kahve falında ölmüş birini diri görmek

Kahve falında ölmüş birini diri görmek borçlarını ödemekte zorlanacağına, yaptığı işlerin küçümseneceğine, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birini diri gördüyseniz:

  • En ufak bir açık verdiğiniz taktirde bunu kullanmak için bazı kimseler tetikte bekliyorlar.

Kahve falında ölen anneyi diri görmek kazancının günden güne artacağına, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve çok ağır geçen bir hastalığın atlatılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölen birini diri görmek eksiklerini kapatacağına ve bu sayede hayatını daha kolay hale getireceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında diri insanı ölmüş görmek aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, karşılaşılan sorumsuzca hareketler ve bulunulan kötü durumdan ötürü zorluk çekileceğine inanılır.

Kahve falında ölen eşini diri görmek yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine, tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine delalettir.

Kahve falında ölmüş babayı diri görmek karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, istediği işi yapma olanağı elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bebeği diri diri gömmek neşeli ve huzurlu bir geleceğe, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine delalet eder.

Kahve falında bir ölüyü diri görmek kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına ve eş, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine işaret eder.

Kahve falında ölmüş kocayı diri görmek bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir