AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş kişiyle kavga etmek

Kahve falında ölmüş kişiyle kavga etmek

Kahve falında ölmüş kişiyle kavga etmek dinine bağlı kalacağına, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, gündemi iyi olan bir ülkeye de bolluk olacağına, kısmetlerinin bol olmasının yanında şansının da açık olmasıyla mutlu, huzurlu, güzel günler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında ölmüş kişiyle kavga etmek gördüyseniz:

  • Yapılmayan şeyleri düşünüp, keyfinizi kaçıracağınıza boş verip tembelliğin lüksünü yaşamaya çalışın.

Kahve falında kavga eden kişileri görmek bazı zevklerinden geri kalacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine işaret eder.

Kahve falında ölen kişiyle kavga etmek büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına, yeni ve daha büyük çalışmalar gerçekleştirip parasal sorunları çözmek için uğraşacağına yorulur.

Kahve falında kavgalı olduğun kişiyi görmek önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına delalettir.

Kahve falında sevdiği kişiyi kavga ederken görmek avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, azalacağına işaret eder.

Kahve falında iki kişiyi kavga ederken görmek sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, inanca ve cesarete sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında kavga eden kişiler görmek kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında aşık olduğu kişiyle kavga etmek mutluluğunun zedeleneceğine, ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında kavgalı olduğun kişiyle konuşmak helal rızka, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, kendine olan öz güvenini kaybedeceğine ve bir daha cesaret edip büyük adımlar atamayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir