AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen kişiyle kavga etmek

Kahve falında ölen kişiyle kavga etmek

Kahve falında ölen kişiyle kavga etmek borçların biteceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına, çok dikkat çekeceğine, kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına ve maddi ve manevi olarak çok rahat bir duruma geleceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak olan bir fırsatı değerlendirerek kariyerinde büyük bir sıçrama yapacağına, çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, hayallerinin yıkılacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olacağınıza, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, çok iyi işlere imza atıp büyük miktarlarda para kazanacağına alamet eder.

Kahve falında ölen kişiyle kavga etmek gördüyseniz:

  • Hızlı hareket etmeniz durumunda istediğiniz başarıyı elde edebilirsiniz.

Kahve falında sevdiği kişiyle kavga etmek yapayalnız ve kötü hissedeceğine, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına rivayet eder.

Kahve falında ölen bir kişiyle kavga etmek nazara geleceğine, ele geçen parada artış olacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğin kişinin kavga ettiğini görmek konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, bu sayede yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine inanılır.

Kahve falında hoşlandığın kişiyle kavga etmek kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine işarettir.

Kahve falında ölü kişiyle kavga etmek sorunların ardı ardına geleceğine, yapılan hataların büyük belalar getireceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, kısmetsizlik yaşanmayacağına delalet eder.

Kahve falında iki kişinin kavga ettiğini görmek hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, iyi bir maaşla yeni bir işte çalışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevmediği kişiyle kavga etmek ağız tadına ve keyfe kavuşacağına, haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına yorulur.

Kahve falında küs olduğu kişiyle kavga etmek yapmaktan hoşlandıklarından artık tat alamaz olacağına, kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir