AnaSayfa / Genel / Kahve falında kavgalı olduğun kişiyle konuşmak

Kahve falında kavgalı olduğun kişiyle konuşmak

Kahve falında kavgalı olduğun kişiyle konuşmak tabiri caizse yüzünün düşmesine neden olacağına, çok iyi giden işlerin duracağına hatta iş yerinin iflas edeceğine, kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, bulduğu bir hata sayesinde büyük bir yaygara kopartacağına, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine, uzun süre kendini toparlayamayacağına, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine, güç kaybedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kavgalı olduğun kişiyle konuşmak gördüyseniz:

  • Sizi eleştiren veya çalışmalarınızı takdir eden kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında kavga ettiğin kişiyle konuşmak başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına, borcunuz varsa borcunuzdan kurtulacağınıza işaret etmektedir.

Kahve falında kavgalı olduğun kişiyle konuşmak rızkının ve kazancının bollaşacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine, moralinin, keyfinin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kavga ettiğin biriyle konuşmak ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına yorulur.

Kahve falında kavgalı olduğun biriyle konuşmak dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine, şansın döneceğine yorulur.

Kahve falında başka kişilerin kavga ettiğini görmek sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında kavga eden kişileri ayırmak yaptığı çalışmaların heba olacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, hayal ettiği kariyerine de mutlaka ulaşacağına işarettir.

Kahve falında ölen bir kişiyle kavga etmek içindeki sıkıntıların gideceğine, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, parasal ve ruhsal olarak çok mutlu ve huzurlu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevmediği kişiyle kavga etmek olmayacağına kanaat getirdiği için varlığını dahi unuttuğu konuların yeniden gündeme getirileceğine, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, bu nedenle kendine olan özgüvenini kaybedeceğine, mesleğinde geri plana düşeceğine, fakirleşeceğine, mutsuz ve üzgün olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir