AnaSayfa / Genel / Kahve falında kavgalı olduğun kişiyi görmek

Kahve falında kavgalı olduğun kişiyi görmek

Kahve falında kavgalı olduğun kişiyi görmek içinin ferahlayacağına, ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, sürpriz ve olumlu olaylar yaşayacağına, kötü günler yaşayacağına, bunun için sabırsızlanacağına, iyi gelir getiren işler yapılacağına, rahatlık ve ferahlık bulacağına, ters giden işlerin yoluna sokulacağına yorulur.

Kahve falında kavgalı olduğun kişiyi gördüyseniz:

  • Dürüstlük çok şey kazandırabilir.

Kahve falında kavga eden iki kişiyi ayırmak kendine olan güvenini yitireceğine, ancak eldeki bazı şeyleri kaybettikten ya da onlardan kısa bir süre ayrı kaldıktan sonra kıymetinin anlaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kavga eden kişileri ayırmak karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, onun iyi olduğunu öğreneceğine işarettir.

Kahve falında ölen bir kişiyle kavga etmek bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına, kalabalık bir fotoğrafta kendisini görüyorsa sevdiği insanlardan bazıları ile ayrı düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında iki kişiyi kavga ederken görmek karşılaşılacak hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, başarısının ve kazancının sürekli olacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğin kişiyle kavga etmek maddi ve manevi olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, aksiliklerin yakayı bırakmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş kişiyle kavga etmek birçok fırsatı değerlendirerek iş kuracağına, yaşamın tadını doyasıya çıkaracak mali imkana da sahip olacağına delalettir.

Kahve falında çok kişiyle kavga etmek fal sahibinin şansının açılacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında küs olduğu kişiyle kavga etmek onlar yüzünden iyi giden işlerinin deyim yerindeyse sarpa saracağına, çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir