AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiği kişiyi kavga ederken görmek

Kahve falında sevdiği kişiyi kavga ederken görmek

Kahve falında sevdiği kişiyi kavga ederken görmek başarılarının ve zaferlerinin artacağına, işinin ehli olacağına, rakiplerini yeneceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına, aile hayatı içinde yaşanan sorunların aile büyükleri sayesinde çözüm bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, yeni iş kollarına girileceğine, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiği kişiyi kavga ederken gördüyseniz:

  • Sosyal yaşamınız hareketlenmeye başlıyor.

Kahve falında sevdiği kişiyi kavga ederken görmek ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine, kendisi için hayırlı olacak, yüzünü güldürecek, kadrini kıymetini bilecek bir kişiyle tanışıp, onunla güzel bir ilişki kuracağına delalettir.

Kahve falında iki kişiyi kavga ederken görmek yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğini kavga ederken görmek mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, bazı ortaklıklar gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında kocasını kavga ederken görmek kaza ve belaların çıkmayacağına, sıkıntının, derdin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşlarını kavga ederken görmek hiç istemediği işlere gireceğine, şansının açılacağına ve artık daha rahat bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında köpekleri kavga ederken görmek zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına işarettir.

Kahve falında anne ve babasını kavga ederken görmek hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, keyifli sohbetler edeceğine ve uzun zamandır hiç keyif almadığı kadar keyif alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında babasını kavga ederken görmek aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir