AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini uyurken izlemek

Kahve falında kendini uyurken izlemek

Kahve falında kendini uyurken izlemek böylece eğlenceli ve rahat bir hayat geçirmeye başlayacağına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, hayırlı işe, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, kötü günlerini arkasında bırakacağına, işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine ve bu yüzden çok yakın bir zaman içinde yeni bir işe girme konusunda bazı adımlar atılacağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, edilen yardımlar ve yapılan hayırlar sayesinde geceleri başın yastığa vicdanen rahat olarak konulacağına inanılır.

Kahve falında kendini uyurken izlemek gördüyseniz:

  • İş hayatınızda veya kariyerinizde değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında kendini uyurken izlemek ağız tadının, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine tabir olunur.

Kahve falında birini uyurken izlemek anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, iş kaybı yaşanacağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine yorulur.

Kahve falında eski sevgilini uyurken görmek suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, heyecan ve hareketlilik geleceğine tabir olunur.

Kahve falında uyurken görmek eşi tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına, dertlerin artacağına, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine tabir olunur.

Kahve falında uyurken yılan görmek kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine, fal sahibinin yakın bir zamanda çok büyük ve ağır bir hastalığa yakalanabileceğine tabir olunur.

Kahve falında bir insanı uyurken görmek hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, sorumlulukların yerine getirileceğine, sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, üzüntünden sağlığından olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birini yatakta uyurken görmek borca batacağına, geçim derdi çekeceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine alamet eder.

Kahve falında sevgiliyi uyurken görmek çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına, zor günlerin geride kalacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir