AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen kişiyi uyurken görmek

Kahve falında ölen kişiyi uyurken görmek

Kahve falında ölen kişiyi uyurken görmek aile hayatı içinde rahat edeceğine, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına, evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına, onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, iyi insan olmaktan vazgeçileceğine, çevresinin genişleyeceğine, sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına ve büyük bir hastalık yüzünden kendisini uzun bir süre kötü hissedeceğine yorulur.

Kahve falında ölen kişiyi uyurken gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinde hoşunuza gitmeyecek olan gelişmeler olabilir.

Kahve falında sevdiği kişiyi uyurken görmek içine düşeceği zorluklardan kendisini ancak yine onun kurtaracağına, hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına ve yolculuk sonrasında birtakım kararlar alma aşamasına geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında aşık olduğun kişiyi uyurken görmek onların güvenini sarsacağına, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında ölen kişiyi uyurken görmek bir dönemi kazançlı, mutlu ve sağlıklı geçiriyorsa, diğer dönemini de mutsuz, hasta ve zor geçireceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine ve iş hayatında kazandığı deneyimleri etrafındaki insanlara aktaracağına işaret eder.

Kahve falında ölmüş kişiyi uyurken görmek kazançtan yana kara geçeceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir kişiyi uyurken görmek atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine, komşular tarafından kötülenileceğine delalettir.

Kahve falında sevdiğin kişiyi uyurken görmek olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiği kızı uyurken görmek dertlerinin ve hastalıklarının şifasını bulacağına, iyi ve kolay geçim halinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kocasını uyurken görmek daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir