AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş kişiye yemek vermek

Kahve falında ölmüş kişiye yemek vermek

Kahve falında ölmüş kişiye yemek vermek ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına, zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine, aile bireylerinin arasının açılacağına ve  maddi ve manevi açıdan zarar görüleceğine, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine, vaktinizin bol kazanç getirecek işlerle geçeceğine, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, fal sahibinin mutluluğua kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında ölmüş kişiye yemek vermek gördüyseniz:

  • Sosyal çevrenizi yenileyebilir, gayrimenkulle ilgili olumlu haberler alabilir veya imajınızı değiştirebilirsiniz.

Kahve falında ölmüş bir kişiye yemek vermek elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına, moral bulacağına, kendini çok iyi hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında ölen kişinin helvasını yemek uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü fal sahibinin peşini bırakmayacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölen bir kişiye yemek yedirmek kalbini kıracağına, başarılarının devamlı olacağına delalet eder.

Kahve falında ölen kişiyle yemek yemek kazancının eksilmeyeceğine, ticaretinin de bozulmayacağına, çok büyük ve hayırlı başarılar ve kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında ölmüş kişiye yemek vermek özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, gelir elde edeceğine inanılır.

Kahve falında küs olduğun kişiyle yemek yemek çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine tabir olunur.

Kahve falında ölü kişiyle yemek yemek psikolojinizi düzeltecek gelişmelere, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, yeni bir eve taşınılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine delalettir.

Kahve falında çok kişiye yemek vermek yaşadığı yokluğun biteceğine, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına, nasip ve kısmetin yanlış yolda arandığına, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir