AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş bir kişiye yemek vermek

Kahve falında ölmüş bir kişiye yemek vermek

Kahve falında ölmüş bir kişiye yemek vermek çok önemli başarılar elde edileceğine, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine, gereksiz yere bazı tartışmaların odağında kalınacağına, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, para sıkıntısı çekeceğine, en büyük hayalinin gerçekleşeceğine ve hayata yeni bir başlangıç yapacağına, daima ona hürmet göstereceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, kişinin kendisini çok hafiflemiş hissederek hayatına devam edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş bir kişiye yemek vermek gördüyseniz:

  • Uzlaşmacı olmakta fayda var.

Kahve falında ölü kişiye yemek vermek ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, cesaretini yeninden toplayacağına inanılır.

Kahve falında çok kişiye yemek vermek evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, hayırlı haberler alınacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine işaret eder.

Kahve falında ölen bir kişiye yemek yedirmek sahip olduklarının da çoğalacağına, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş kişiden tokat yemek onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine, maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölen bir kişinin yemek yediğini görmek büyük miktarda kazanç elde edeceğine, en önemli anlarda destek görüleceğine işarettir.

Kahve falında ölmüş bir kişiye yemek vermek kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, yeni bir iş kapısı bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında ölü kişiyle yemek yemek yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine, kazançlı işler yapacağına alamet eder.

Kahve falında ölen kişinin helvasını yemek tüm dileklerin tutacağına, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir