AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen kişiyle yemek yemek

Kahve falında ölen kişiyle yemek yemek

Kahve falında ölen kişiyle yemek yemek ekonomik olarak büyük darbe alacağına, kafasının sakinleşeceğine, amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, ön plana çıkacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, ancak kişinin bu sıkıntı sonrasında özeleştiride bulunarak, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine, yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine, emeklerinin boşa gideceğine, hayallerinin yıkılacağına, karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, bu ortaklıklar ile büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında ölen kişiyle yemek yemek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle hoşlandığınız şeyleri yaparak vakit geçirmelisiniz.

Kahve falında ölmüş kişinin elinden yemek yemek kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine rivayet eder.

Kahve falında ölen kişiyle yemek yemek ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına, hayırlı ve güzel adımlar atılacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiği kişiyle yemek yemek ancak daha sonra sorunların aşılacağına, işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine inanılır.

Kahve falında sevdiğin kişiden tokat yemek özellikle değer verilen, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, dost sanılan kişilerin, düşman olduklarının anlaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölü kişiyle yemek yemek yeni bir sosyal hayata adıma atacağına, canını sıkan şeyleri yeneceğine ve dert edindiği ve çözmek için büyük emek verdiği bazı sorunları birkaç denemeden sonra çözüme kavuşturacağına delalettir.

Kahve falında ölen kişinin etini yemek üzüntülerin günden güne artacağına, yine de bildiği yoldan ve dürüstlükten şaşmadan hareket edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölen kişiye yemek yedirmek gönlünce bir yaşam süreceğine, çok zor günler geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında kalabalık kişilere yemek vermek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi ve sevdiği kişiler ile işlerine büyük etki edecek çalışmalar yapması sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına, çok başarılı işlere girileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir