AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü kişiyle yemek yemek

Kahve falında ölü kişiyle yemek yemek

Kahve falında ölü kişiyle yemek yemek daha rahat şekilde tüketim yapacağına, kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına, kısmetin hiçbir zaman kapanmayacağına, oturduğu yerden yeni bir yere taşınacağına, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine, yetki ve imza sahibi olacağına, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölü kişiyle yemek yemek gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızla iş hayatınızı birbirinize karıştırmamanız gerekiyor.

Kahve falında ölü kişiyle yemek yemek yaşanan yokluğun biteceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına, hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine işaret eder.

Kahve falında ölü kişiye yemek vermek evli ise çocuk sahibi olacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, anne baba duası alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölü kişi görmek sıkıntıların sevilen bir kişiden destek sayesinde çözüm bulacağına, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölü bir kişiyi görmek hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölü kişinin dişini görmek çaresiz ve yalnız kalacağına, büyük bir hatadan ve pişmanlıktan kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında ölü kişileri görmek sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında ölü bir kişi tarafından çağırılmak böylece kendine olan öz güvenini tazeleyeceğine, kendini doğru yolu bulmaya vereceğine inanılır.

Kahve falında ölü kişinin sesini duymak tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir