AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok kişiye yemek vermek

Kahve falında çok kişiye yemek vermek

Kahve falında çok kişiye yemek vermek istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine, parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına, kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, yetki ve söz sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çok kişiye yemek vermek gördüyseniz:

  • Tavırlarınızı buna göre belirlemenizde fayda var.

Kahve falında ölen bir kişiye yemek yedirmek alınacak hayır duaları sayesinde kısmetin açılacağına, bolluğun, bereketin, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş bir kişiye yemek vermek uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, kendisinin de ne olduğunu anlayamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölen kişinin evinde yemek yemek bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, müşterilerinin çoğalacağına delalettir.

Kahve falında ölen kişinin elinden yemek yemek alın teri ve tırnaklarıyla kazandığı parayı sevdikleri ile afiyet içinde yiyeceğine, azmiyle takdir topladığı gibi, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına delalettir.

Kahve falında ölen kişinin yemek yaptığını görmek maddi ve manevi olarak güçleneceğine, büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında ölmüş kişiden tokat yemek sıkıntılı ve zor günler geçireceğine fakat yalnız kalmayacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, belki ölümler görüleceğine inanılır.

Kahve falında ölen kişiye yemek yedirmek maddi çıkmazların biteceğine, kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, bu sıçrama sayesinde iş kapılarının kendisine tamamen açılacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine delalettir.

Kahve falında küs olduğun kişiyle yemek yemek hayat mücadelesini yalnız vereceğine, iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir