AnaSayfa / Genel / Kahve falında küs olduğun kişiyle yemek yemek

Kahve falında küs olduğun kişiyle yemek yemek

Kahve falında küs olduğun kişiyle yemek yemek kendisi için hayırlı ve uğurlu olacak adımlar atacağına, çalışmalarının takdire layık görüleceğine, büyük maddi bir kazanca sahip olunacağına, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına, kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine böylece işlerinin artacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, bir sebeple falı kapatan kişinin çok mutlu olacağına, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında küs olduğun kişiyle yemek yemek gördüyseniz:

  • Yaşamsal amaç veya hayallerinizi gerçekleştirmenize yardım edebilecek esintilere neden olacak yerleri veya kişileri ziyaret edebilirsiniz.

Kahve falında küs olduğun kişiyle yemek yemek işlerini boşvereceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına ve bütün dileklerin bir bir gerçeğe dönüştürüleceğine delalettir.

Kahve falında küs olan kişiyi görmek işinden çıkarılacağına, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine, bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine delalettir.

Kahve falında ölen kişiyi küs görmek sevdiklerinin hayır ve dua ettiğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına yorulur.

Kahve falında küstüğün kişiyle kavga etmek rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine işarettir.

Kahve falında küstüğün kişiyi görmek ondan mümkün mertebe en doğru şekilde faydalanacağına, üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına ve ne zaman başı sıkışsa hemen yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sürekli küs olduğun kişiyi görmek uzun yıllar boyunca çekeceğine, tatsız durumların yaşanacağına ve bu yüzden başın derde gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında iki küs kişinin barıştığını görmek bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında küs olan kişiyle barışmak verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına yarayanların ise çok kazanç getirmeyeceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, bu sorunlar yüzünden kendisini kötü hissedeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir