AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş kişinin ayaklarını görmek

Kahve falında ölmüş kişinin ayaklarını görmek

Kahve falında ölmüş kişinin ayaklarını görmek elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, bu bereketin hanesine de yansıyacağına, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına, art niyetli ve kötü emelleri olan bir kişiyi alt etmeye, sağlığının yerine geleceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş kişinin ayaklarını gördüyseniz:

  • Size baskı uygulamaya ya da harekete geçirmeye çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında ölen kişinin ayaklarını görmek uzun zamandan beri hayal ettiği bir şeye kavuşacağına, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine işarettir.

Kahve falında ölen kişinin ayağını öpmek kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, keyifli hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında ölmüş kişinin ayaklarını görmek büyük savaşların yaşanacağına, kıtlığın meydana geleceğine, sıkıntılarının artacağına işaret eder.

Kahve falında ölen kişinin ayağını görmek kötü günlerin geride kalacağına, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiğin kişinin ayağını görmek karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, çok büyük sorunlar yaşayıp yakın bir zaman içerisinde çok rahatsız durumlar ile karşı karşıya kalacağına alamet eder.

Kahve falında ayak kırılmak bir sebeple aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına, herhangi bir sorun yaşamayacağına ve uzun yıllar boyunca huzur ve mutluluk için bir hayat süreceğine inanılır.

Kahve falında ayak tırnakları görmek sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına, aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayağında kan görmek kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine, düşmanların ve rakiplerin yenilgiye uğratılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir