AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin kişinin ayağını görmek

Kahve falında sevdiğin kişinin ayağını görmek

Kahve falında sevdiğin kişinin ayağını görmek sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, ağız tadı ile yaşamanın formülünü bulacağına, karlı işler alacağına, şansın ve kısmetin açık olacağına, her geçen gün başarıların artacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına, birçok sıkıntıya iyi geleceğine, işlerinde yeni bir sayfa açacağına, bir sebeple ne kadar zor duruma düşse de üzülse de kırılsa da hayallerine sımsıkı sarıldığına ve başarıya ulaşana kadar herhangi bir hayalinden vazgeçmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiğin kişinin ayağını gördüyseniz:

  • Bazı plan, iş ya da ilişkileriniz giderek daha da zarar verici olmaya başlayabilir.

Kahve falında sevdiğin kişinin ayağını görmek tüm sorunlarına rağmen çalışmayı sonlandıracağına, özel yaşamındaki boşluktan rahatsızlık duyacağına delalettir.

Kahve falında ölen kişinin ayağını öpmek çok daha kötü durumlara düşüleceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölen kişinin ayağını görmek yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, umudun kesildiği birçok şeye uzun bir uğraş sonucunda ulaşılacağına delalet eder.

Kahve falında ölmüş kişinin ayaklarını görmek başarısının yükseleceğine, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına, müjdeli haberler alacağına delalettir.

Kahve falında ölen kişinin ayaklarını görmek onunla sahici dostluğun farkına ve tadına varacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine inanılır.

Kahve falında sevdiğinin ayağını yıkamak ortak olarak bazı kişiler ile bazı çalışmalara gireceğine, keyifli olacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğinin ayağını öpmek kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine işaret eder.

Kahve falında ayak sevmek evlatlarından memnun olacağına, yolculuğa çıkmaya delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir