AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen kişinin ayaklarını görmek

Kahve falında ölen kişinin ayaklarını görmek

Kahve falında ölen kişinin ayaklarını görmek onun iyi olduğunu öğreneceğine, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, bereket ve rahat içinde yaşayacağına, aile hayatında kendisini çok sevindirecek bazı gelişmeler yaşayacağına, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, kısmetlerinin açılacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında ölen kişinin ayaklarını gördüyseniz:

  • İş arkadaşlarınızla birbirinizi ne kadar fazla tanırsanız o kadar fazla başarılı olabilirsiniz.

Kahve falında ölen kişinin ayağını görmek hayatının ve işlerinin büyük bir hızda değişeceğine, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına inanılır.

Kahve falında ölen kişinin ayaklarını görmek bir sebeple aile bireyleri ile tartışılacağına, işlerinde yaşanan aksiliklerin herhangi bir sorun yaratmadan ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiğin kişinin ayağını görmek hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş kişinin ayaklarını görmek çok büyük ve kazançlı projelere imza atacağına, yeni fırsatlar sunulacağına işarettir.

Kahve falında ölen kişinin ayağını öpmek Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, iyi hissedileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayağına büyük terlik giymek hayatın kolaylaşacağına, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah ayak görmek hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına inanılır.

Kahve falında ayakları olmayan köpek görmek yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir