AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş kişiden elma almak

Kahve falında ölmüş kişiden elma almak

Kahve falında ölmüş kişiden elma almak şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, çok üzüleceğine, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına, kurulu bir düzenin sağlanacağına, falı kapatan kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, geçiminin yerinde olacağına, yaşamınızın ileriki dönemlerinin çok güzel geçeceğine, içinden çıkılmaz bir hal alacağına, kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, bu performans sayesinde de iş konusunda teklif alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş kişiden elma almak gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi veya gayrimenkul başlıklarını ilgilendiren konular ön plana çıkıyor.

Kahve falında ölmüş kişiden elma almak planların boşa gideceğine, kendisini çok iyi yerlere taşıyacak bazı kişiler ile ortaklık ve ahbaplık kuracağına işaret eder.

Kahve falında ölen kişiden elma almak sıkıntılarından ve sorunların kurtulacağına, kazancının da hiç eksilmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı elma kabuğu görmek her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine, moral bulacağına, kendini çok iyi hissedeceğine inanılır.

Kahve falında kırmızı elma koparmak anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, edilen yardımlar ve yapılan hayırlar sayesinde geceleri başın yastığa vicdanen rahat olarak konulacağına alamet eder.

Kahve falında kırmızı elma ısırmak çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine, şansının geri döneceğine, kısmetlerinin açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı elma satın almak hayırlı insanlarla karşılaşıp, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına, muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine inanılır.

Kahve falında bahçeden elma toplamak insanların saygısının kazanılacağına, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, düzenli bir işe girileceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına delalettir.

Kahve falında bahçede kırmızı elma görmek yapılan işlerde çok büyük kazanç sağlanacağına, karşısına kötü insanlar çıkacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir