AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı elma koparmak

Kahve falında kırmızı elma koparmak

Kahve falında kırmızı elma koparmak sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına, iş arkadaşları arasında tartışma yaşanacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, işlerinde yenilikler yapacağına, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına ancak ilerleyen zamanlarda daha iyi ve daha akıllıca hareket edeceğine, her geçen gün daha büyük kazançlar elde edeceğine, mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına delalettir.

Kahve falında kırmızı elma koparmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda ya da sevgi içerikli ilişkilerde gelişmeler var.

Kahve falında kırmızı çürük elma görmek çocuklar gibi mutlu olacağına, ayıplı yolara sapacağına tabir olunur.

Kahve falında bir sepet kırmızı elma görmek sorunların yakın zaman içinde biteceğine, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına delalet eder.

Kahve falında dalından kırmızı elma koparmak çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine tabir olunur.

Kahve falında çok büyük kırmızı elma görmek işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına, güzelleşeceğine delalet eder.

Kahve falında kırmızı büyük elma yemek maaşının artacağına, mutluluk verici haberlerin alınacağına tabir olunur.

Kahve falında tabakta kırmızı elma görmek gittikçe daha fazla içine kapanıp çok üzücü ve can yakıcı sorunlar ile karşılaşacağına, hem mal ve para kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında birine kırmızı elma vermek iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına ve çok huzurlu, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sarı ve kırmızı elma görmek çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacağına, hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir