AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen kişiden elma almak

Kahve falında ölen kişiden elma almak

Kahve falında ölen kişiden elma almak ferah bir eve geçileceğine, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına, uzun zamandan beri görmediği mutlulukları bulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına tabir olunur.

Kahve falında ölen kişiden elma almak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle birlikte keyifli vakit geçirebilirsiniz.

Kahve falında ölmüş kişiden elma almak geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine, hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına delalettir.

Kahve falında ölen kişiden elma almak moralinin ve sağlığının da bozulacağına, yakın bir zamanda fal sahibini bulacağına inanılır.

Kahve falında sevgiliden elma almak yenileneceğine, sermayesinin boşa gideceği yatırımlar yapacağına delalettir.

Kahve falında böcekli elma görmek malının ve kazancının tam olacağına, hayırlı kapılar açılacağına delalet eder.

Kahve falında bıçakla elma kesmek yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, başarı grafiğini yükselteceğine bundan sonra meslek hayatının hep zaferler ve ödüllerle dolacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında elma soymak onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birisine elma vermek kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine rivayet eder.

Kahve falında iki tane kırmızı elma görmek bolluğun sürekli olacağına, sevincinin üzüntüye döneceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir