AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kimseyi yıkamak

Kahve falında bir kimseyi yıkamak

Kahve falında bir kimseyi yıkamak onun da bu duruma içerlemesine, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, ev içinde de gelirin artması sonucunda mutluluk rüzgarları eseceğine, şans ve kısmet kapılarının da önünde sonuna kadar açılacağına, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve fal sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, aksiliklerin bu sayede aşılacağına, bir sebeple iş konusunda adım atmakta biraz korkak davranacağına delalet eder.

Kahve falında bir kimseyi yıkamak gördüyseniz:

  • Sizi ilgilendirmeyen işlere karışmamanızda fayda var.

Kahve falında bir kimseyi yıkamak ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına işaret eder.

Kahve falında ölmüş kimseyi yıkamak zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına, onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine işaret eder.

Kahve falında kimsesiz görmek maddi açıdan büyük bir ferahlık sağlayacak kararlar alınacağına, konforunun yerinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş kimseyi ağlarken görmek hayırlı kapılar açılacağına, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, bu sayede çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kimsesiz bebek emzirmek hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, geleceğinin parlak olacağına, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir kimse tarafından öpülmek yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine, çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına delalet eder.

Kahve falında bir kimse tarafından kaçırılmak iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına ve büyük kazanç elde edeceğine işarettir.

Kahve falında tanıdık kimse görmek yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, dertlerin uzaklaştırılacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir