AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş bir kimseyi canlı görmek

Kahve falında ölmüş bir kimseyi canlı görmek

Kahve falında ölmüş bir kimseyi canlı görmek karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine ve bu sayede ileriye yönelik hayırlı yatırımları olacağına, endişelerinin, üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına, yapılan işte ustalaşılacağına, sorunun giderilmesi için çok büyük tavizler verileceğine, sevgilisi ile aralarındaki mesafelerin ortadan kalkacağına, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, bekarsa bu kimseden göreceği yoğun ilgi sonrasında evlilik kararı alacağına, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş bir kimseyi canlı gördüyseniz:

  • Beklenmedik kazançlar ya da harcamalar söz konusu olabilir.

Kahve falında ölmüş bir kimseyi canlı görmek yaptıklarından dolayı çok zarara uğrayacağına, kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına ve eskisi gibi neşeli, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine alamet eder.

Kahve falında bir kimsenin boğulduğunu görmek hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş kimseyi yıkamak sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, çok zor günler yaşayacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, kişinin de bunun için üzülüp, hayıflanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir kimseyle kavga etmek sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına, elini attığı her işi yerine getireceğine tabir olunur.

Kahve falında kimsesiz bebeğe bakmak aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine inanılır.

Kahve falında asil kimse görmek mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, sevinçli haberler alacağına ve bol eğlenceli, neşeli ve keyifli günler geçireceğine, çalışılan firmanın atağa geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş kimsenin dirildiğini görmek ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine delalet eder.

Kahve falında bir kimseye yardım etmek ticaretten yana şanslarının açık olacağına, onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir