AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş kimseden bir şey almak

Kahve falında ölmüş kimseden bir şey almak

Kahve falında ölmüş kimseden bir şey almak kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına ve işlerinin ve çalışmalarının bu sebeple zarar göreceğine, yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, daha sonra mutlu bir birlikteliğe yol alacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, güzel günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında ölmüş kimseden bir şey almak gördüyseniz:

  • Kendinize güvenerek yeni başlangıçlar yapabilir ya da eski konuları mükemmeleştirebilirsiniz.

Kahve falında ölmüş kimseden bir şey almak sevinçli ve güzel olayların yaşanacağına, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine işaret eder.

Kahve falında bir kimsenin hasta olduğunu görmek zor günlerin geride kalacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, çok mutlu olunacağına ve yapılmış olan yatırımların büyük kazanç getireceğine tabir olunur.

Kahve falında kimsesiz bir çocuğa yardım etmek ele geçen fırsatların kazanç getirecek bir şekilde kullanılacağına, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında ölmüş kimseyi görmek sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine, elindeki işi rayına oturtacağına delalet eder.

Kahve falında ölü bir kimseyi görmek kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına ve yakın zamanda hiç görmediği kadar kazanç elde edeceğine, yalanların ve kırıcı konuşmaların kişiyi yıpratacağına delalet eder.

Kahve falında düğünde kimsenin olmadığını görmek yaşadığı stresin biteceğine, bedeninin şifaya kavuşacağına, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, zor bir duruma düşüleceğine işarettir.

Kahve falında tanıdık kimse görmek aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına ve bu çevre içindeki bazı insanlardan iş hayatında büyük destek görüleceğine inanılır.

Kahve falında bir kimseyi gelinlikle görmek hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, ortak bir noktada bulaşamayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir