AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş kimseyi görmek

Kahve falında ölmüş kimseyi görmek

Kahve falında ölmüş kimseyi görmek doğruluktan ve hak yolundan da sapmayacağına, başarıya giden yollarının açılacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, kişisel problemlerini çözeceğine, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine inanılır.

Kahve falında ölmüş kimseyi gördüyseniz:

  • Genelde aceleci olmamalısınız.

Kahve falında ölü kimsenin kustuğunu görmek kişinin sosyal çevresinin evliliğine olumlu katkılarda bulunacağına, başarılarının bir ömür süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir kimse tarafından kaçırılmak karşısına hayırlı kapıların açılacağına, küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine delalettir.

Kahve falında bir kimsenin zayıfladığını görmek çok daha kötü durumlara düşüleceğine, bir bebek sahibi olunacağına ya da evlilik konusunda bir adım atılacağına ve büyük bir huzura erileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kimsesiz bir çocuğa yardım etmek gözden düşeceğine, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölü bir kimseyle konuşmak sağlık içinde yaşanacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yaşlı kimse görmek işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, parasının ve malının artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kimsesiz erkek bebek görmek kazancın düşeceğine, başarıyı, kazancı, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına alamet eder.

Kahve falında ölen kimseyi görmek herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına, ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına ve aynı hataları yapmamak konusunda kendi kendisini telkin edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir