AnaSayfa / Genel / Kahve falında kavun aldığını görmek

Kahve falında kavun aldığını görmek

Kahve falında kavun aldığını görmek uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine, geleceğinin zenginlik ve mutluluk içinde geçeceğine, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine, atılan her adımda çok daha güzel işler gerçekleştirileceğine, insanlar arasında büyük itibar kazanacağına, tartışmaların sona ereceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına, evli bir bayan için de eşinden gördüğü ilgide azalma olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kavun aldığını gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı, iş yaşamınızı veya arkadaşlarınızı ilgilendiren konularda önemli olaylar meydana gelebilir veya bazı haberler ortaya çıkabilir.

Kahve falında kavun satın aldığını görmek ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine, kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına işarettir.

Kahve falında kavun aldığını görmek hayırlı bir evlilik yapılacağına, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında büyük kavun görmek ihtiyaçlarını karşılayamayacağına, sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına yorulur.

Kahve falında ölüye kavun vermek onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine, hiçbir sorun yaşanmayacağına yorulur.

Kahve falında karpuz kavun görmek o kimseyle beraber iş yapmak zorunda kalınacağına, kulluk görevini ihmale edeceğine alamet eder.

Kahve falında bozulmuş kavun görmek üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karpuz ve kavun görmek çok büyük sıkıntıya düşeceğine, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine alamet eder.

Kahve falında kavun karpuz dağıtmak işlerinin gelişme göstereceğine, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir