AnaSayfa / Genel / Kahve falında kavun yemek görmek

Kahve falında kavun yemek görmek

Kahve falında kavun yemek görmek deyim yerindeyse kişinin koltuklarının kabaracağına, bazı kayıplar olabileceğine, kazancın günden güne düşeceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına, sorunlarının biteceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, kazancının eksilmeyeceğine ve sürekli artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kavun yemek gördüyseniz:

  • Hiçbirşey yapamıyorsanız, evdeki mobilyalarınızın rengini veya yerini değiştirebilirsiniz.

Kahve falında çok tatlı kavun yemek gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Kahve falında kavun çekirdeği yemek keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, hayatında yeni bir döneme başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında kavun yemek görmek çok büyük sıkıtılar yaşanacağına ve bu sıkıntıların günden güne büyüyeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında acı kavun yemek çok başarılı atılımlar yapılacağına, yeni işler peşinde koşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kavun turşusu yemek iyi bir evlilik yapılıp daha da mutlu bir hayat sürdürüleceğine, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ham kavun yemek aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine işarettir.

Kahve falında kavun kesmek yemek girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına yorulur.

Kahve falında olmuş kavun yemek kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, vefasızlık ve haksızlık göreceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir