AnaSayfa / Genel / Kahve falında kavun koparmak

Kahve falında kavun koparmak

Kahve falında kavun koparmak parasız günler geçireceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, kişinin çevresinde zenginliği ile nam salacağına, gönlünden geçen her şeye kavuşan, mutlu bir insan olunacağına, yaşamının sürprizlerle, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine yorulur.

Kahve falında kavun koparmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler kendilerini ispat etme veya belli konulara ne kadar kanalize olduklarını gösterme konusunda uçuk fikirlerle donatılmış olabilirler.

Kahve falında kavun soymak büyük başarılar kazanılacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine delalet eder.

Kahve falında pazardan kavun almak daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede herhangi bir sorun yaşamadan yakın bir zaman içinde tek başına çözeceğine ve ileride çok iyi işlere imza atacağına delalettir.

Kahve falında olgunlaşmış kavun görmek evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, uzun zamandır ödeyemediği bir borç nedeniyle sıkıntıya düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında karpuz vs kavun görmek girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına, maddi zarara gireceğine rivayet eder.

Kahve falında kavun satın almak işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine bu sayede de ticaret hayatında aranan özelliklerde kimselerden olacağına, eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, bir anda atılıma geçeceğine alamet eder.

Kahve falında kavun ağacı görmek ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, çok iyi bir kariyere sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağaçta kavun görmek yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına alamet eder.

Kahve falında kavun ekmek hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, arzu ve isteklerinin gerçekleşmesine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir