AnaSayfa / Genel / Kahve falında kavun yerken görmek

Kahve falında kavun yerken görmek

Kahve falında kavun yerken görmek sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına ve huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, üzüntülü günler yaşanacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, çarelere kavuşacağına, kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, işsiz ise bol kazançlı bir işe sahip olacağına işarettir.

Kahve falında kavun yerken gördüyseniz:

  • Dost saydığınız birisinin kendi çıkarı söz konusu olunca size karşı yabancılaştığını görerek üzülebilirsiniz.

Kahve falında kavun yerken görmek deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine, hep dua edeceğine işarettir.

Kahve falında bozulmuş kavun görmek iyi işler ve projeler geliştirerek kendisini her alanda kanıtlama şansı bulacağına, çok büyük zorluklar çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil kavun görmek huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, yolunda gideceğine inanılır.

Kahve falında sarı kavun görmek sevdiği kişileri çok üzeceğine, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine delalettir.

Kahve falında çürük kavun yemek karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, bu sayede daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, ferah bir döneme girileceğine, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karpuz kavun ekmek maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında kavun yemek sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında kavun tarlası görmek dertlerinden kurtulacağına, gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir