AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş insana bir şey vermek

Kahve falında ölmüş insana bir şey vermek

Kahve falında ölmüş insana bir şey vermek çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve bu sayede çok huzurlu bir döneme gireceğine, bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, uzun bir dönemden beri devam eden bütün sıkıntıların silineceğine ve çok büyük bir rahatlık ve mutluluk yaşayacağına, büyük miktarda para kazanacağına, hayal ettiği şeylere göstereceği azim sayesinde kısa sürede ulaşacağına, zarar etmeyeceğine, çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine yorulur.

Kahve falında ölmüş insana bir şey vermek gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızdan birinin çağrısına uyarak bir davete katılabilirsiniz.

Kahve falında ölmüş insana bir şey vermek ruhsal huzuruna kavuşmuş olan kişinin keyfini bozacak gelişmelere de kulak asmayacağına, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına yorulur.

Kahve falında bir şeyi bulmak geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine, iş arayanlar için pek çok teklifin arka arkaya geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında azrailden bir şey almak başarısızlıklara düşeceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında bir şeyler kaybetmek akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine, büyük kazanç elde edeceğine ve hayal ettiği herşeye yakında kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında ölüden bir şey alıp vermek yapılan işte çok zarar edileceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, hem verimi yükselteceğine inanılır.

Kahve falında bir şey dikmek parasal ve ruhsal olarak çok mutlu ve huzurlu olacağına, gittiği yolda kendisini ispatlayacağına inanılır.

Kahve falında elinde bir şey görmek hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine delalettir.

Kahve falında bir şeyi kesmek çok sağlıklı olunacağına, zor zamanların geride kalacağına, işlerin açılacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir