AnaSayfa / Genel / Kahve falında azrailden bir şey almak

Kahve falında azrailden bir şey almak

Kahve falında azrailden bir şey almak muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine, daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına, sorunlarından çok kısa bir zamanda kurtulacağına, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında azrailden bir şey almak gördüyseniz:

  • Belli konularla övünebilir veya şov yapabilirsiniz.

Kahve falında ölüden bir şey aldığını görmek keyfinin ve moralinin kaçacağına, daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kaybettiği bir şeyi bulamamak bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına işaret eder.

Kahve falında bir şey kaybedip bulmak insanlar tarafından daha çok sevileceğine, gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına işarettir.

Kahve falında istediği şeyi görmek yataklara düşüp, işinden ve hayatından geri kalacağına, şirketlerinin sayısının çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin kafasına bir şey atmak girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük tatmin sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına tabir olunur.

Kahve falında karmakarışık şeyler görmek aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin bir şey istediğini görmek çektiği sıkıntıya rağmen bir an olsun yılmayacağına, müjdeli haberler alınacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine delalettir.

Kahve falında birinin şeyini görmek bir sebeple doğru yoldan sapacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, gelişmelerin fal sahibini hiç memnun etmeyeceğine ve ilerleyen günlerde başının epey sıkışacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir