AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir şey dikmek

Kahve falında bir şey dikmek

Kahve falında bir şey dikmek girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, başına uğursuz olayların geleceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığına, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına, musibetlerin ve dertlerin atılacak adımlar sayesinde aşılacağına, aksi takdirde çaresiz kalacağına, çok iyi işler gerçekleştireceğine, maddi açıdan zarara uğranacağına, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına inanılır.

Kahve falında bir şey dikmek gördüyseniz:

  • Kıskançlık, intikam veya öfke türünde duygular ön plana çıkabilir.

Kahve falında saksıya bir şey dikmek beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, düşman olduklarının anlaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir şey dikmek onunla bir ömür mutlu olacağına, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, bu kişiyi bulduğunda yavaş ama sağlam adımlar ile ilerleyeceğine,  çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına delalettir.

Kahve falında toprağa bir şey dikmek maddi ve manevi sorunlarının biteceğine, başarıların çok kısa bir sürede fal sahibinin kapısını çalacağına ve çok güzel günler görüleceğine tabir olunur.

Kahve falında bir şeyi dikmek destek göreceğine, çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında yırtılan bir şeyi dikmek aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına, sağlık sorunlarından kurtulacağına yorulur.

Kahve falında göz kapağını dikmek aile içinde bazı gerginlikler olacağına, dedikodu yüzünden bir akrabanızla ufak bir tartışma yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında elbise söküğü dikmek hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına, bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına yorulur.

Kahve falında zambak çiçeği dikmek kişinin sabrının ve cefakâr oluşunun karşılığını güzel, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına, stresten uzaklaşılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir