AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş evliya görmek

Kahve falında ölmüş evliya görmek

Kahve falında ölmüş evliya görmek kalabalık bir aileye sahip olunacağına, konuşmaz olacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine, hayati tehlike içeren bu kazadan sonra işlerin aksayacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, elindekilerinin kıymetini de çok daha iyi bileceğine, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine yorulur.

Kahve falında ölmüş evliya gördüyseniz:

  • Yanılsamalar nedeniyle duygusal bir konu tuhaf veya komik bir hal alabilir.

Kahve falında evliyaya dua etmek iyi işler yaparak ailesinin gözünde değerleneceğine, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine işaret eder.

Kahve falında ölmüş evliya görmek çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evliyaya dokunmak aydınlık bir döneme girileceğine, yaşamın kolaylaşacağına ve yükün hafifleyeceğine alamet eder.

Kahve falında evliya türbesi ziyaret etmek ismini aldığı zaferlerle duyuracağına, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine tabir olunur.

Kahve falında evliya birini görmek aile hayatı ile ilgili sevinçli ve hayırlı haberler geleceğine, hayırlı bir işe başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evliyanın sesini duymak verilen  sözlerin tutulacağına, aldığı tüm tedbirlerin boşa çıkacağına delalet eder.

Kahve falında evliyadan bahsetmek resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına fakat daha sonra aile büyüklerinin araya girmesi ile dertlerin biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında uçan evliya görmek sahip olduğu nimetin artacağına, yarar getireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir